Antena Căutare

Un gest care a costat-o locul de muncă! Totul din cauza lui Neymar!

Brazilienii s-au săturat să fie călcați în picioare! După accidentarea lui Neymar și eșecul din meciul cu Germania 1-7, gazedele Campionatului Mondial de fotbal acționează dur. Infirmiera de la spitalul Sao Carlos din Fortaleza care l-a îngrijit pe Neymar după accidentul în meciul cu Columbia, a făcut un gest scandalos ce a costat-o locul de muncă. Femeia a filmat sosirea starului brazilian la spital și a postat-o pe internet. Asta după ce la finalul video-ului apare făcând semnul victoriei cu degetele și transmite un pupic. Conducătorii spitalului au acționat de urgență și au concediat-o pe infirmieră pentru ”violarea vieţii private a pacientului”.

Brazilienii s-au săturat să fie călcați în picioare! După accidentarea lui Neymar și eșecul din meciul cu Germania 1-7, gazedele Campionatului Mondial de fotbal acționează dur.

Infirmiera de la spitalul Sao Carlos din Fortaleza care l-a îngrijit pe Neymar după accidentul în meciul cu Columbia, a făcut un gest scandalos ce a costat-o locul de muncă. Femeia a filmat sosirea starului brazilian la spital și a postat-o pe internet.

Asta după ce la finalul video-ului apare făcând semnul victoriei cu degetele și transmite un pupic. Conducătorii spitalului au acționat de urgență și au concediat-o pe infirmieră pentru ”violarea vieţii private a pacientului”.

Sacrificiu! SIMONA HALEP joacă accidentată la București... Mii de spectatori au luat parte la meciul Simonei Halep din primul turneu WTA organizat în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x