Antena Căutare

OFICIAL: FCSB și-a prezentat azi ultima achiziție! Cristian Tănase, triplu campion cu Steaua, revine în Liga 1

UPDATE: FCSB și-a prezentat în această după-amiază a treia achiziție din această iarnă. Site-ul oficial al vicecampioanei României anunță că mijlocașul Cristian Tănase, în vârsta de 30 de ani, a revenit la echipa alături de care a câștigat trei titluri!

Bine ai revenit, Cristian Tanase!
FC Steaua Bucuresti anunta ca mijlocasul Cristian Tanase, in varsta de 30 de ani, a revenit la clubul nostru, pentru care va evolua cel putin pana la sfarsitul acestui sezon.
Fotbalistul care a cucerit 3 titluri, 2 Cupe ale Romaniei, o Cupa a Ligii si o Super Cupa a Romaniei alaturi de Steaua in cei 6 ani petrecuti la echipa noastra va purta tricoul cu numarul 30.
Clubul nostru ii doreste sa aiba parte, in continuare, de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!,
anunță contul de facebook al roș-albaștrilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FCSB continuă să dea lovituri importante pe piața transferurilor. După ce l-a achiziționat pe fundașul central Valerică Găman, Gigi Becali a anunțat azi o altă mutare de răsunet. Astfel, începând din februarie când se va relua Liga 1, Nicolae Dică va avea în lot încă un ”decar”: Cristian Tănase!

Conform Gazetei Sporturilor, playmakerul de 30 de ani a fost prezent astăzi la palatul lui Gigi Becali și a semnat din postura de jucător liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Karabukspor. Pentru turci, Tănase a evoluat în perioada 2016-2018 în 44 de meciuri, marcând 4 goluri în Superliga.

”Cristi Tănase tocmai a semnat. Face vizita medicală și va pleca mâine în cantonament din Spania. A semnat pe patru luni. Așa a vrut el. Eu îmi doream să semneze pe 2 ani, dar a zis că nu vrea, că are încredere în el. Va juca 4 luni și după aceea va pleca în Arabia Saudită să ia 2 milioane de euro pe an”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

În ultimii 3 ani, Tănase a evoluat la Tianjin TEDA, Sivasspor și Karabukspor.

221 de meciuri a jucat Tănase pentru Steaua/FCSB în perioada 2009-2015, marcând 30 de goluri! De asemenea, ”Dodel” are și 7 trofee câștigate cu roș-albaștrii!

Tănase reprezintă cel de-al treilea transfer realizat de FCSB în această iarnă. Primul a fost Olimpiu Moruțan. Tânărul mijlocaş de la FC Botoşani a semnat cu echipa lui Gigi Becali un contract pe 5 ani. Moruţan, născut pe 25 aprilie 1999, va rămâne la FC Botoşani până la sfârşitul acestui sezon, urmând să se alăture ''roş-albaştrilor'' la vară.

Apoi, în urmă cu câteva zile, un fost campion al României, Valerică Găman, a semnat un contract pe doi ani cu formația antrenată de Nicolae Dică, din postura de jucător liber de contract.

Campionii din Oțel. Steaua - Dinamo, sâmbătă, la Galați. Mutu și Contra vs Aliuță și Ciocoiu. La ”Sala Sporturilor” vin ... Cristiano Ronaldo, plin de sânge pe teren! A cerut un telefon mobil pentru a-și vedea rana la cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x