Antena Căutare

OFICIAL! Ionuț Lupescu și-a depus candidatura pentru șefia fotbalului românesc: ”Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arăt-o...”

Lupta pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal se încinge și din punct de vedere oficial! Ionuţ Lupescu, principalul oponent al lui Răzvan Burleanu la postul de șef al fotbalului românesc, şi-a depus oficial candidatura la şefia FRF şi a făcut anunţul prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.

Considerat de specialiștii din lumea fotbalului ca principal contracandidat al lui Răzvan Burleanu, Lupescu a explicat în mesaj comportamentul său de-a lungul campaniei, dar şi metodele pe care le foloseşte în drumul spre şefia fotbalului românesc.

”Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiția pentru funcția de președinte. Pentru mine această competiție trebuie să genereze o ofertă de programe, idei și soluții mai bune pentru viața fotbalului românesc și pentru naționala Romaniei.

Am pornit pe acest drum știind că voi fi jignit și atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluții manageriale învățate atât ca sportiv, cât și în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuțiile față în față cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluții. Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arăt-o și vă asigur că voi rămâne la fel de decent și serios ca și atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!” a spus Lupescu în mesajul postat pe Facebook.

În urmă cu două săptămâni, Ionuț Lupescu își lansase candidatura la FRF și în fața presei. Pe 26 februarie, în cadrul unui eveniment la care au participat și au luat cuvântul mai multe personalităţi din fotbalul românesc, ”Kaiserul” și-a expus programul electoral prin care vrea să câștige lupta cu Răzvan Burleanu.

18 aprilie e data la care preşedintele FRF va fi ales

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tragedie în sportul românesc! Handbalista Alexandra Rouă, fostă jucătoare de la Oltchim şi HCM Baia Mare, a decedat la v... UEFA Champions League: surpriză colosală în meciul Manchester United - Sevilla! Dezastru pentru Jose Mourinho pe Old Tra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x