Antena Căutare

Otelul Galati - CFR Cluj 1-0, Gaz Metan - Inter 0-0

Otelul Galati a invins astazi cu 1-0 pe CFR Cluj, intr-o partida contand pentru etapa a 20-a a Ligii 1. La Medias, gazdele de la gaz Metan au incheiat la egalitate, scor 1-1, intalnira cu International Curtea de Arges.

Singurul gol al intalnirii de la Galati a fost inscris de Neagu, in minutul 37. Iata echipele de start ale meciului de la Galati:

Otelul: Grahovac - Ripa, Perendija, Sergiu Costin, Salageanu - Antal, Neagu, Giurgiu, Ochirosii - G. Paraschiv - Pena. Antrenor - Dorinel Munteanu (foto).

CFR: Nuno Claro - Tony, Cadu, Piccolo, Leonardo - Deac, Gabi Muresan, Dani, Culio - Y. Kone, Bud. Antrenor - Andrea Mandorlini.

Otelul a pastrat avantajul pana la finalul partidei, ratand in cateva randuri sansa de a se desprinde pe tabela. Galatenii au acumulat 31 de puncte si au urcat pe locul 8 in clasamentul Ligii 1.

In fine, International Curtea de Arges a obtinut la Medias un punct care s-ar putea dovedi important in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Foto: gsp.ro

Poli Iasi - Unirea Alba-Iulia 1-0... Serie A/ AS Roma scapa neinvinsa din derby-ul cu AC Milan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x