Antena Căutare

Otelul Galati - Pandurii Targu Jiu 1-1

Otelul Galati si Pandurii Targu Jiu au incheiat astazi la egalitate, scor 1-1, in primul meci al etapei cu numarul 25 al Ligii 1 de fotbal.

Echipele de start:

Otelul Galati: Grahovac, S. Ilie, Sg. Costin, Sarghi, Rapa, Ochirosii, Giurgiu, G. Paraschiv, G. Neagu, L. Iorga, Axente. Antrenor - Dorinel Munteanu.

Pandurii Tg.Jiu: R. Stanca, Popete, Martinovici, Chibulcutean, Cardoso, Tremonti, Murgan, Nalati, D. Orac, Vranjes, Raskovic. Antrenor - Sorin Cartu.

Din minutul 23, gazdele de la Otelul au ramas in 9 jucatori de camp dupa Axente a fost eliminat in urma unui fault dir asupra lui Martinovici.

Otelul a deschis scorul in minutul 30, atunci cand nemarcat, Iorga a reluat cu capul din 7 metri o centrare a lui Ochirosii.

Cei de la Pandurii au egalat insa in ultimul minut al primei reprize, prin Vranjes, care a marcat cu un sut de la 12 de metri, dupa o centrare venita de pe partea stanga.

Repriza a doua nu a mai adus nici o faza interesanta, astfel ca Otelul si Pandurii au incheiat la egalitate, 1-1, dupa ce galatenii au evoluat in 10 timp de 67 de minute.

Dupa acest rezultat, Otelul se afla pe locul 8 in clasament, cu 36 de puncte, in timp ce Pandurii se afla pe 15, cu 25 de puncte.

Astra Ploiesti - Unirea Urziceni 0-2... Managerul Renzo Rossi si-a dat demisia de la Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x