Antena Căutare

(P) Bicicletele fitness Airbike, "apogeul" antrenamentelor înainte de concediul la mare!

Ești în căutarea unui echipament sportiv care să îți asigure un program complet de antrenament? Vrei să fii în formă pentru concediul la mare, dar timpul e prea scurt? Bicicleta fitness Airbike este soluția! Fără nicio umbră de emfază, acest produs te va aduce în cea mai bună formă fizică într-un timp foarte scurt.

(P) Bicicletele fitness Airbike, "apogeul" antrenamentelor înainte de concediul la mare! Galerie
Bicicletele fitness Airbike, "apogeul" antrenamentelor înainte de concediul la mare!

Spre deosebire de celelalte modele din această gamă, un airbike depășește caracteristicile specifice ale acestor dispozitive. Sistemul de funcționare inovator adaugă pe lista beneficiilor curente ale unei biciclete clasice și câteva atribute extra din alte categorii de aparate fitness. Practic, vei putea pedala și exersa în același timp, antrenând atât partea superioară, cât și cea inferioară a corpului.

Full-body training

Cu bicicleta fitness Airbike îți vei putea sculpta gambele, coapsele, posteriorul, spatele, abdomenul, pieptul și brațele, fără a fi necesar să dezvolți un program complex de pregătire fizică care să cuprindă diverse tipuri de exerciții. Tot ce trebuie să faci atunci când ai la îndemână acest echipament este să îl utilizezi cât mai frecvent, respectând o rutină săptămânală, pentru a defini toate grupele principale de mușchi și pentru a arde caloriile.

Asigurând un circuit complet, programele acestor modele de ultimă generație te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus, să îți îmbunătățești rezistența fizică și calitatea vieții, în general. Principiul de funcționare a acestora este diferit de cel al modelelor clasice care folosesc rezistența mecanică sau magnetică, sistemul airbike utilizând în mod direct rezistența aerului, datorită roții de tip ventilator. În altă ordine de idei, cu cât vei pedala mai tare, cu atât mai mare va fi rezistența opusă.

Sistemul este extrem de simplu, practic și deosebit de eficient. În plus, în timpul antrenamentelor, te vei bucura și de efectul de răcire pe care îl va asigura ventilatorul, menținând o temperatură optimă pe durata utilizării.

Bicicleta fitness Airbike aduce numeroase beneficii de care te poți bucura chiar la tine acasă. Amplaseaz-o în locul dorit și dă startul maratonului spre un corp și o condiție fizică de vis. Prin intermediul acesteia, vei putea efectua antrenamente cardio full-body fără impact la nivelul articulațiilor. Pe lângă gama de exerciții cu eficiență verificată, acest echipament te va ajuta să lucrezi musculatura fără a suprasolicita încheieturile. Acest lucru este posibil și datorită faptului că nu vei pierde contactul cu pedalele sau mânerele.

Antrenamente cardio ca la sala de sport

Fie că ești începător, fie sportiv de performanță, bicicleta fitness Airbike este aparatul ideal atunci când vrei să desfășori un antrenament cardio ca la carte. Programele variate vor face sesiunile de lucru mai diversificate, fără a interveni monotonia. În afară de pornirea rapidă, vei putea alege între programele prestabilite pe intervale și programele orientate spre obiective.

Mai mult decât atât, vei putea configura și rula propriul program de exerciții. precum și propria zonă țintă a ritmului cardiac. Aceste setări îți vor indica cât de tare trebuie să pedalezi pentru a-ți atinge obiectivele. Având în vedere că orice antrenament greu trebuie monitorizat în ceea ce privește reacțiile corpului. a fost conceput calculatorul pentru bicicletă, care oferă toate informațiile de care ai nevoie în timpul rutinei.

Produsul este perfect pentru antrenamentele cardio, care se bazează în principal pe exerciții de intervale, în care perioadele de intensitate maximă alternează cu cele de intensitate mică. Exersează periodic la bicicleta fitness Airbike și bucură-te de un corp cu forme sculptate, care va atrage toate privirile!

Cine este Alexia Tatu, campioana de la Wimbledon. A câștigat finala junioarelor sub 14 ani, în care s-a luptat cu altă r... Simona Halep se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Când va avea loc nunta religioasă cu Toni Iuruc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x