Antena Căutare

PANICĂ la Cupa Mondială! INCENDIU în avionul care transporta o echipă în Rusia

Naţionala Arabiei Saudite a trăit momente de panică, luni seară, în timpul deplasării la Rostov-pe-Don, pentru meciul cu Uruguay, din grupele Cupei Mondiale. Un motor al avionului în care s-a aflat echipa a luat foc, în ultima parte a zborului.   

Naţionala Arabiei Saudite a trăit momente de panică, luni seară, în timpul deplasării la Rostov-pe-Don, pentru meciul cu Uruguay, din grupele Cupei Mondiale. Un motor al avionului în care s-a aflat echipa a luat foc, în ultima parte a zborului.

Motorul a luat foc în zbor, în timp ce avionul se apropia de aeroportul din Rostov. Însă, avionul a aterizat în siguranţă.

Federaţia saudită a anunţat că jucătorii echipei naţionale sunt în siguranţă după o „defecţiune tehnică la unul dintre motoarele avionului”, potrivit presei internaționale, citate de News.ro.

Naţionala Arabiei Saudite întâlneşte selecţionata Uruguayului, miercuri, de la ora 18.00, pe Rostov Arena, în Grupa A a Cupei Mondiale.

Tripla din meciul cu Spania îi poate aduce lui Cristiano Ronaldo un mega-transfer! Ce club uriaș oferă 300 de milioane p... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Columbia - Japonia, o nouă surpriză la Mondiale. Kagawa & co. au scris azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x