Antena Căutare

Paolo Guerrero, cea mai mare amenda dictata vreodata de conducerea lui Hamburg

Atacantul lui Hamburger SV, Paolo Guerrero, a primit cea mai mare amenda dictata vreodata de conducerea clubului german pentru faptul ca a aruncat o sticla in capul unui suporter care l-a insultat, informeaza AFP.


"Ceea ce ne-a facut sa luam aceasta decizie este faptul ca Paolo si-a cerut scuze sincere si faptul ca in patru ani petrecuti la Hamburg el nu a comis acte comparabile. Comportamentul lui este inacceptabil, dar cred ca merita o a doua sansa", a declarat presedintele clubului din Hamburg, Bernd Hoffmann.

Incidentul a avut loc dupa egalul obtinut de Hamburger SV cu Hanovra (0-0), duminica, pe teren propriu, in etapa a 29-a a campionatului german.

Guerrero se pregatea sa intre la vestiare, cand a fost insultat de un spectator din tribuna, care i-a cerut sa se intoarca in tara lui.

Potrivit imaginilor difuzate de canalul de televiziune Sky Germania, atacantul, revenit dupa sapte luni de absenta din cauza unei accidentari, a aruncat sticla pe care o avea in mana in directia suporterului, acesta fiind lovit la cap.

Suporterul in cauza, care nu a fost ranit in urma acestui gest a lui Guerrero, a decis sa nu depuna plangere impotriva jucatorului. Atacantul peruan ii va prezenta personal scuze fanului la sfertul de finala din Liga Europa, de joi, cu Standard Liege, a precizat clubul din Hamburg.

"Ceea ce am facut nu este deloc in regula, a fost o mare greseala si imi pare foarte rau", a spus jucatorul peruan, citat intr-un comunicat postat de gruparea germana.

Guerrero, al carui contract cu Hamburger SV expira la sfarsitul sezonului, ar putea ajunge in fata Comisiei de Disciplina a Federatiei Germane de Fotbal, riscand o suspendare.

Mediafax

Janos Szekely a fost operat si va absenta 5 luni de pe teren... Mihai Stoichita, suspendat doua etape de Comisia de Discplina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x