Antena Căutare

Părăsit de soție, într-un scaun cu rotile, și ridicat de Dumnezeu, Mihai Neşu nu se lasă! Iar minunile există: fostul fotbalist a stat pe picioarele lui

Mihai Neşu, numele unui campion care nu îşi mai duce visul pe picioare. O clipă fatală, atât a trebuit să treacă pentru ca un mare sportiv să fie imobilizat într-un scaun cu rotile.

Mihai Neşu, numele unui campion care nu îşi mai duce visul pe picioare. O clipă fatală, atât a trebuit să treacă pentru ca un mare sportiv să fie imobilizat într-un scaun cu rotile.

Numai că minunile chiar există. Fostul fotbalist s-a ridicat din scaunul cu rotile şi a uimit pe toată lumea cu apariţia sa. Fostul fotbalist al Stelei juca la echipa olandeză Utrecht când la un simplu antrenament, un coleg i-a căzut în spate şi i-a fracturat coloana. Avea doar 28 de ani, iar din acel moment totul a început să se năruie.

Mihai Neşu este omul care a răzbit în faţa durerii. Milioane de oameni au rămas impresionaţi de puterea cu care a reuşit să transforme un accident într-o victorie.

L-a părăsit pe Mihai Neşu, în 2012, după 11 ani de căsnicie. Ce s-a ales acum de Maria, fosta lui soţie

Nu există nici un cuvânt suficient de puternic pentru a descrie drama teribilă care i-a schimbat destinul lui Mihai Neşu. Pasiunea pentru fotbal a luat sfarşit în ziua de 10 mai 2011 atunci când s-a trezit în spital fără să mai simtă nimic de la gât în jos. Medicii i-au spus că doar o minune îl mai poate face ca înainte.

Bişonul, fotbalistul bătăios care pornea războaie, cândva, pentru orice minge pe teren, a luat calea mântuirii şi s-a rugat ca divinitatea să facă o minune şi să-l salveze.

OFICIAL: Bayern a anunțat numele succesorului lui Jupp Heynckes pe banca tehnică. Niko Kovac, 3 ani la Munchen!... Incidente la meciul CSA Steaua-Academia Rapid. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x