Antena Căutare

Pavel Nedved: "Ma voi retrage la finalul acestui sezon!"

Mijlocasul lui Juventus, Pavel Nedved, si-a anuntat retragerea din activitatea competitionala, indiferent de performantele "bianconerilor" din acest sezon.

"Vreau sa mai joc, insa luand in considerare conditiile mele fizice si psihice sunt constient ca trebuie sa fac loc si unor jucatori tineri, care merita sa joace. Poate te gandesti ca sunt inca tanar, dar am aproximativ 37 de ani. Ma voi retrage la finalul acestui sezon, indiferent de ceea ce vom face in Liga Campionilor sau Serie A. Decizia este finala si irevocabila. Este momentul oportun sa renunt”, a declarat Nedved, desemnat cel mai bun fotbalist european in 2003.

Fostul international ceh a luat aceasta decizie, chiar dupa ce a inregistrat cel de-al 70-lea meci in Liga Campionilor, infrangerea cu 0-1 in fata lui Chelsea Londra, de pe Stamford Bridge, contand pentru prima mansa a optimilor de finala. „Mi-as dori sa-mi inchei cariera cu un trofeu. Chiar daca nu am obtinut un rezultat bun, nu inseamna ca suntem eliminati. Orice se poate intampla. Cred ca procentul este de 55-45 pentru ei, in acest moment. Va fi dificil, dar nu imposibil!”, a declarat mijlocasul lui Juventus.

Pavel Nedved a fost transferat de Juventus Torino, in 2001, de la Lazio Roma, pentru suma de 41 de milioane de euro. Performantele obtinute cu echipele italiene in cariera sa, sunt: un titlul(1999), o cupa a Italiei si Cupa Cupelor cu Lazio, iar cu Juventus a obtinut doua titluri de campion in Serie A. De asemenea, cehul a adunat si 91 de selectii la echipa nationala.


Nedved nu s-a hotarat inca ce va face dupa ce isi va incheia cariera de jucator: "Nu am discutat cu Juventus despre semnarea unui nou contract sau de a mi se oferi un post in staff-ul echipei. Oricum, ei si-au dat seama ca ma voi retrage. Am discutat si cu sotia mea si ea este destul de obosita. Vreau sa-mi petrec mai mult timp cu familia, care a fost alaturi de mine atatia ani. Pentru moment ma voi concentra si voi incerca sa dau totul in aceste trei luni ramase pana la finalul sezonului."
Salomon Kalou: "Arsenal ma vrea? E o onoare, chiar o onoare!"... Steaua - FC Vaslui 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x