Antena Căutare

Pleaca Mourinho de la Real? Portughezul a fost fluierat copios

Portughezul a fost huiduit de fanii galacticilor la victoria cu Bilbao, iar la mijlocul saptamanii a intrat in conflict cu vedetele clubului.

Jose Mourinho a reusit sa o aduca pe Real Madrid la 5 puncte in fata Barcelonei in campionat, insa in meciurile directe catalanii au invins mai mereu.

Ultimul episod s-a petrecut miercuri pe Santiago Bernabeu, cand formatia blau-grana s-a impus cu 2-1. Fanii madrileni nu au mai tolerat noua umilinta, si in urmatorul meci de campionat, cel cu Bilbao de pe teren propriu, l-au fluierat copios pe Mourinho pentru jocul ultradefensiv etalat impotriva Barcei.

Mai mult, la mijlocul saptamanii trecute, "The Special One" a intrat in conflict cu vedele spaniole din lot, avand un dialog deloc amical cu Sergio Ramos si Casillas.

In aceste conditii, cel mai celebru purtator de palton din fotbalul international e tot mai aproape sa plece de la Real, fiind tentat de o noua aventura in Anglia.

Foto: Hepta

Dan Petrescu, arogant din nou: Realul a copiat tactica lui de la Urziceni... Steaua, acuzata de blat la handbal masculin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x