Antena Căutare

Poli Timisoara - FC Maramures Baia Mare 3-2 / Banatenii se distanteaza in clasament

Dupa un meci cu 5 goluri, Timisoara a ramas singura pe primul loc al seriei secunde, exact in momentul in care Marian Iancu anunta ca vrea sa renunte la echipa.

Timisorenii s-au saturat de incertitudinea in care se afla inca din iunie. Suporterii sunt tot mai iritati de ceea ce vad in presa si pe stadion.

Cei 11 alb-violeti le-au dat emotii si de data aceasta, motiv pentru care Velcea a fost fluierat copios la final.

Zagrean a deschis scorul in minutul 4, dar maramuresenii au egalat repede: portarul Bota a transformat un penalti obtinut in urma unui hent facut de Gorobsov. Tot din 11 metri a venit si desprinderea violetilor, reusita prin Tames. Acelasi Zagrean a facut 3-1 dupa o centrare a lui Popovici, cel care a scos o noua lovitura de pedeapsa. Tames a executat din nou, dar Bota s-a opus.

In loc sa fie 4-1 s-a facut 3-2 cand Dragos a marcat din nou pentru baimareni.

Galeria lui Poli a luat atitudine si impotriva lui Marian Iancu, afisand un banner cu tenta rasista: „Ai pretins ani la rand ca esti un mare investitor / Ne-am saturat de tine, tigan cersetor".

In urma acestui succes, Timisoara acumuleaza 18 puncte si se asteapta un egal intre Bistrita si Severin, in partida desfasurata pe 18 octombrie.

Foto: Intact Images

Culio sustine ca FRF incearca sa-l convinga sa joace pentru Romania... Echipa feminina a Romaniei a obtinut biletele pentru JO si s-a calificat in finala pe echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x