Antena Căutare

Poli Timisoara - Gaz Metan 0-1 in sferturile Cupei

Ardelenii au invins greu pe Bega insa se pregatesc de penultima faza a competitiei.

Gaz Metan Medias a practicat un joc cinic la Timisoara si a reusit sa se impuna.

Ardelenii au deschis repede scorul prin Bud in minutul 8 (jucatorul venit de la CFR a fost transportat la spital pentru ca s-a accidentat, insa nu la faza golului), iar ceea ce a urmat a fost cel mai plictisitor meci desfasurat pe Dan Paltinisanu in acest sezon.

A fost un antifobal total: banatenii nu au putut mai mult, subtirimea lotului observandu-se in intalnirea cu mult mai rutinata adversara, iar mediesenii nu si-au dorit mai mult.

Pur si simplu au tras de timp cele 80 de minute ramase, totul culminand cu reactia din final a lui Plesca. Portarul celor din judetul Sibiu si-a asezat mingea pe linia careului de 6 metri pentru degajare, dupa care s-a intors in propria poarta pentru a bea apa.

In urma acestui esec, Timisoara ramane fara singura sansa de a participa in Europa in toamna si se concentreaza pe promovare, si ea incerta din cauza datoriilor clubului.

Foto: gsp.ro

Fratii Costea despre suporterii Stelei: "Ne-au scuipat si acum vor sa cantam impreuna?!"... Tony se jura cu actele in mana ca are 22 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x