Antena Căutare

EURO 2016. Portugalia este noua campioană europeană! Franța pierde acasă, scor 0-1!

Echipa de fotbal a Portugaliei a câștigat titlul de campioană europeană, după ce a învins formația Franței cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după prelungiri, în finala EURO 2016, duminică seara, pe Stade de France din Saint-Denis. Unicul gol a fost marcat de Eder (109). 

Echipa de fotbal a Portugaliei a câștigat titlul de campioană europeană, după ce a învins formația Franței cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după prelungiri, în finala EURO 2016, duminică seara, pe Stade de France din Saint-Denis. Unicul gol a fost marcat de Eder (109).

Reprezentativa lusitană a început cum nu se putea mai prost meciul, după 8 minute Cristiano Ronaldo s-a accidentat, a revenit pe teren, dar până în minutul 23 când a fost înlocuit cu Quaresma a jucat mai mult într-un picior, relatează gsp.ro.

Partea a doua a fost mai alertă. După o oră de joc, Griezmann e văzut bine liber în careu, dar lovitura sa cu capul trece puțin peste poartă. Cu un sfert de oră înainte de final, Giroud a șutat din interiorul careului, dar Rui Patricio a avut o intervenție de clasă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x