Antena Căutare

Prima declaraţie a Simonei Halep după victoria de la Paris: "A fost o zi perfectă. Sunt pregătită pentru următorul meci"

Simona Halep a reușit să o elimine pe rusoaica Svetlana Kuznețova la capătul unei partide pe care a controlat-o de la început până la final.

Simona Halep a reușit să o elimine pe rusoaica Svetlana Kuznețova la capătul unei partide pe care a controlat-o de la început până la final.

Românca s-a impus cu scorul de 6 - 2, 6 - 2 și ajunge, pentru prima dată în cariera sa, în semifinalele unui turneu de Mare Șlem. Aici, Halep va da peste Andrea Petkovic, gemanca reușind s-o elimine pe Sara Errani cu același scor 6-2, 6-2.

"Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv. A fost o zi perfectă pentru mine. Mă simt bine. Simt jocul şi să simt pregătită pentru următorul meci", au fost cuvintele Simonei Halep, imediat după victoria de la Paris, care a trimis-o în semifinalele turneului de la Roland Garros, potrivit site-ului oficial al competiției.

"M-am simţit foarte bine pe teren. Am jucat foarte bine şi am respectat planul de joc. A fost un meci bun şi sunt foarte bucuroasă că acum voi juca în semifinale, la Paris", a mai spus românca.

Simona Halep se află în acest moment pe locul patru în clasamentul WTA.

Simona Halep e în SEMIFINALELE turneului de la Roland Garros!... ROMÂNIA - ALGERIA 1-2. Algerienii și-au reglat moralul cu naționala lui Pițurcă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x