Antena Căutare

Puțini știau asta. El este primul iubit al Simonei Halep. Au avut o relație furtunoasă acum opt ani!

Cea mai mare tenismenă a României din toate timpurile a avut grijă de viața sa persoanlă. Puține au fost informațiile care au răzbătut în mass-media, sportiva fiind foarte discretă tunci când a venit vorba de relațiile amoroase

Cea mai mare tenismenă a României din toate timpurile a avut grijă de viața sa persoanlă. Puține au fost informațiile care au răzbătut în mass-media, sportiva fiind foarte discretă tunci când a venit vorba de relațiile amoroase.

Citește și:

Cum a devenit CEA MAI MARE din tenisul feminin Simona Halep. De la „băiețelul” din poza cu Hagi la locul 1 în lume!

Chiar dacă povestea de dragoste neconfirmată cu fiul lui Teia Sponte a ținut prima pagină a ziarelor din România, prima relație cu adevărat importantă a tenismenei noastre a fost cea cu Andrei Mlendlea, un fost jucător de tenis pe care liderul mondial l-a avut partener atunci când împlinise vârsta de 18 ani.

Potrivit unor informații furnizate de apropiați ai celor doi, Simona și Andrei s-au despărțit în urmă cu ani buni. Chiar dacă ulterior s-au mai întâlnit în câteva rânduri, Simona și Andrei s-au despărțit în anul 2013.

VIDEO/FOTO: Prima reacție a Simonei după ce a ajuns lider mondial: ”Pentru prima oară în carieră am plâns pe terenul de ... Emoționant! Prima discuție dintre Simona și tatăl ei după meciul cu Ostapenko: ”Tată, am reușit să ajungem număr 1. Am i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x