Antena Căutare

Tragedie în lumea sportului românesc. Fiul lui Marcel Țenter a fost declarat mort!

Radu Ţenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Ţenter, a fost declarat decedat de medicii clujeni

Radu Ţenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Ţenter, a fost declarat decedat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, de medicii clujeni, unde a fost operat în urma unui accident rutier grav. Familia tânărului a confirmat decizia medicală.

Familia tânărului în vârstă de 25 de ani a confirmat, pentru News.ro, decizia echipei medicale, care la miezul nopţii a declarat oficială moartea cerebrală a pacientului. Familia lui Radu a luat decizia de a dona organele acestuia.

Radu Ţenter a suferit un grav accident rutier, duminică seară, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca, în timpul unei traversări neregulamentare el fiind lovit de un autoturism. A fost imediat internat la Clinica de Neurochirugie cu traumatism cranio-cerebral foarte grav, dar nu şi-a mai revenit.

Indian Wells 2019. Românca Irina Begu, învinsă de canadianca Bianca Andreescu. Câți bani va lua după meci... L-a părăsit pe Mihai Neşu, în 2012, după 11 ani de căsnicie. Ce s-a ales acum de Maria, fosta lui soţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x