Antena Căutare

Razvan Lucescu: "Nu ma surprinde decizia lui Radoi. A intentionat de mai multe ori sa o faca!"

Selectionerul echipei Romaniei, Razvan Lucescu, a declarat, joi, intr-o emisiune televizata ca nu este surprins de anuntul facut de Mirel Radoi ca se va retrage de la nationala, mentionand ca mijlocasul lui Al Hilal a mai avut aceasta intentie si in trecut si ca va incerca sa discute din nou cu el, informeaza gsp.

"Nu sunt surprins, s-a intamplat de mai multe ori sa aiba aceasta intentie. Am mai avut niste discutii cu el, si dupa turneul din Ucraina, si dupa meciul de la Istanbul, au fost mai multe ocazii cand s-a pus aceasta problema. Nu este o decizie pe care sa o accept usor, Mirel inseamna un jucator profesionist, care s-a sacrificat, a stiut sa vina la echipa nationala si sa dea ce-i mai bun din el. Voi incerca sa mai am o discutie cu el"




"Cred ca el s-a gandit la retragere mai demult. Este un tip sensibil, un jucator care s-a sacrificat, poate a jucat si accidentat. Este singurul jucator prezent in toata aceasta perioada, de cand am preluat eu echipa, la toate antrenamente, chiar daca a avut probleme medicale. Multi l-au contestat in ultima vreme, si din presa, si nimeni nu s-a gandit ca pe teren fiind a ajutat echipa. A si gresit, dar un jucator care se implica, este imposibil sa nu greseasca. Este un jucator de baza pentru echipa nationala"


Gloria - Dinamo, in direct la Antena 1, vineri, 1 octombrie, ora 20:30. Vezi programul complet al etapei a 12-a!... Fabio Capello vrea sa se retraga din activitate dupa Euro 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x