Antena Căutare

Remize albe in derby-urile din Serie A

Fiorentina Milan si Napoli Lazio, capetele de afis ale rundei in Italia s-au terminat cu acelasi scor, 0-0.

Venirea lui Delio Rossi pe Artemio Franchi s-a cunoscut, Fiorentina tinand in sah pe AC Milan. Robinho si Ibrahimovic nu au reusit sa desfaca apararea pusa la punct de fostul tehnician al lui Lazio si Palermo, asa ca cele mai mari ocazii au venit din partea mijlocasilor Seedorf si Aquilani. De remarcat revenirea lui Pato dupa doua luni de absenta, Allegri introducandu-l pe brazilian in minutul 69. Peste cateva momente, starul lui Milan avea sa nimereasca bara portii lui Boruc, la una din rarele ocazii ale oaspetilor din repriza secunda. 0-0 si Fiorentina pare pe drumul cel bun.

Derby-ul de la varful clasamentului s-a desfasurat pe San Paolo, Napoli primind vizita lui Lazio la care Stefan Radu a fost integralist. Cel mai bun om al celor din capitala avea sa fie portarul Marchetti care a pastrat tabela imaculata in ciuda ocaziilor lui Lavezzi, Cavani sau chiar a fostului lazial Goran Pandev (dinamovistii nu au amintiri prea placute din 2007 cu acesta).

Inter a invins pe Cagliari cu 2-1 intr-o alta partida desfasurata sambata seara.

In clasament, pe primul loc se afla Lazio cu 22 de puncte, urmata de Milan cu 21 si Udinese, tot cu 21, dar si cu un meci mai putin disputat.

Foto: Intact Images \ EPA

Mama lui Maradona a decedat la 81 de ani... Victorii pentru Real si Barcelona in Primera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x