Antena Căutare

Rennes a facut scor de tenis cu Sochaux. Vezi toate rezultatele din Ligue 1!

Etapa intermediara in Franta a consemnat si schimbarea de lider dar si prima infrangere a lui Lyon din acest sezon.

Urcat pe prima pozitie a clasamentului dupa victoria de duminica in fata lui Marseille, Lyon-ul lui Remi Garde s-a deplasat la Caen, acolo unde ceea ce se anunta a fi un galop de sanatate s-a transformat intr-o catastrofa. Cei de pe Rhone si Saone pareau ca domina partida, dar la o lansare in adancime, Hamouma a fost mai rapid decat cei Mensah si Kone si a scapat singur cu Lloris. Internationalul din poarta lyoneza l-a faultat in careu si a fost eliminat. Nivet a transformat fara probleme si Caen s-a impus administrandu-i fostei supercampioane a Frantei prima infrangere din acest sezon.

Soxhaux - Rennes a semanat mai mult cu un meci dintre Nadal si del Potro. Scorul a fost deschis de oaspeti prin Montano, gazdele au egalat prin Butin, iar operatia s-a repetat cu alti marcatori: Biyik si Maiga. Dupa pauza rosii au fortat si au dus scorul la un incredibil 6-2.

Marseille pare ca si-a revenit, impunandu-se prin dubla lui Remy in fata celor de la Evian. Montpellier s-a impus in Corsica si a preluat fotoliul de lider.

Iata rezultatele consemnate in aceasta etapa:

Ajaccio - Montpellier 1-3
Caen - Lyon 1-0
Dijon- Brest 1-0
Lorient - Auxerre 1-1
Marseille - Evian 2-0
Nancy - Valenciennes 1-1
PSG - Nice 2-1
Sochaux - Rennes 2-6
Saint Etienne - Toulouse 0 - 1 (la pauza)

foto: Intact Images

Prima reactie a lui Gardos dupa suspendare: "Cred ca e decizia corecta, sper totusi sa se micsoreze la recurs"... VIDEO! Dinamo l-a transferat pe "Xavi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x