Antena Căutare

Revenire de marcă la FCSB! Gigi Becali a confirmat transferul unui fost golgheter al roș-albaștrilor: ”Vrea să să vină din iarnă!”

După 2-1 cu Hapoel Beer Sheva, 7-0 cu ACS Poli, 6-1 cu Sănătatea Cluj și 5-2 cu ”U” Craiova, FCSB se impune și pe piața transferurilor cu o mutare de senzație.

Imediat după spectacolul de la Severin cu Craiova, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a anunțat revenirea unui atacant care scris istorie în perioada 2011-2013 la Steaua.

”Cred că Alibec pleacă în iarnă în proporție de 95%. Dar nu e problemă. Îl luăm pe Rusescu. Rusescu e marcator, chiar dacă nu a avut performanțe în ultima vreme. Rusescu e tot Rusescu. E marcator! A vorbit MM cu el, a zis că vrea să vină"​ a declarat Gigi Becali la Digisport.

Mutarea lui Rusescu la FCSB a fost anunțată și de presa bulgară în urmă cu câteva săptămâni. Imediat după ce înțelegerea dintre Rusescu și bulgarii de la ȚSKA Sofia a căzut, jurnaliștii de la sud de Dunăre anunțau că vârful român revine în Liga 1: ”Cel mai probabil Rusescu va juca pentru FCSB, dar momentan nu este nimic sigur.”, scria TopSport în septembrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial: "E greu. Mă logodesc cu tenisul"... Secretele liderului mondial! Simona Halep s-a destăinuit pentru WTA după ce a încheiat sezonul pe locul 1: ”Aceasta a fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x