Antena Căutare

România - Columbia 2024. Meciul amical se vede live pe Antena 1 și în AntenaPLAY

România - Columbia 2024 începe la 21:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Duelul celor două echipe se dă în Spania, pe stadionul echipei Atletico Madrid.

lotul echipei nationale de fotbal a romaniei pe stadion Galerie
Meciul România - Columbia se vede de la 21:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Hepta

Naționala de fotbal a României joacă al doilea meci din 2024 împotriva unei echipe puternice, care se laudă cu nu mai puţin de 20 de meciuri consecutive fără înfrângere. După 1-1 cu Irlanda de Nord pe Arena Națională, urmează un duel cel puțin interesant cu Columbia.

Pentru naționala României va fi al 78-lea meci susținut pe teren neutru, unde are bilanțul de 29 victorii, 22 egaluri, 26 înfrângeri, 113-104 golaveraj.

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a ales lotul de 26 de jucători pentru super-amical, jucătorii fiind anunțați pe site-ul Federației Române de Fotbal. Tot Edi Iordănescu a transmis un mesaj tuturor suporterilor, înainte de meciul din Spania al tricolorilor: "Va fi o confruntare de gală."

România – Columbia, live și online pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Partida cu Columbia va fi condusă de o brigadă spaniolă, cu Alejandro Muñiz Ruiz la centru, ajutat de asistenții Eliana Fernández González și Alfredo Rodriguez Moreno, iar Miguel Ángel Ortiz Arias va fi al patrulea oficial.

Se anunță peste 20.000 de români la meci și peste 40.000 columbieni, ambele țări având comunități semnificative în Spania. În fața micilor ecrane, românii vor putea urmări amicalul România - Columbia live și online pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

După amicalul disputat pe Metropolitano Stadium, România va mai disputa, în iunie, două partide amicale, ambele la Bucureşti, pe stadionul Steaua: marţi, 4 iunie, contra Bulgariei, şi sâmbătă, 8 iunie, împotriva reprezentativei din Liechtenstein.

Meciurile naţionalei României sunt la Antena 1 și în AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x