Antena Căutare

RTL va transmite Marele Premiu de F1 al Vietnamului fără echipă de producţie la Hanoi, de teama coronavirusului

RTL a anunţat că va transmite în aprilie Marele Premiu de Formula 1 al Vietnamului fără să trimită o echipă de producţie la Hanoi, de teama coronavirusului, relatează Reuters.

Răspândirea coronavirusului a dus la amânarea GP-ului Chinei, programat iniţial la 19 aprilie, însă cursa din Vietnam, care figurează în calendar la 5 aprilie, la Hanoi, se va desfăşura conform programului.

Oficiali din Vietnam au afirmat, în această lună, că în ţară s-a aflat în carantină o comunitate de 10.000 de oameni în apropiere de Hanoi, timp de 20 de zile, de teama coronavirusului.

RTL a precizat că riscurile legate de coronavirus sunt prea mari pentru a trimite o echipă de producţie în Vietnam pentru cursă. “În schimb, producţia pentru transmisia live a curse va fi mutată la Koln”, a precizat postul german.

Cursele de Formula 1 sunt transmise în direct în Germania şi de Sky Deutschland, în sistem cu plată.

Sursa : news.ro

Dembele despre felul în care a reacţionat după oferta de la CSM Bucureşti: “Mi-am spus: Nu este posibil, ştiu ei că eu n... Ianis Hagi a înscris două goluri pentru Glasgow Rangers în Liga Europa: scor 3-2 cu Braga, după ce adversarii au condus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x