Antena Căutare

S-au dopat rușii la Cupa Mondială? Presa germană aruncă bomba: ”Au inhalat această substanță pentru a-și crește performanța”

Sportul din Rusia este privit cu suspiciune indiferent de disciplină. După scandalurile numeroase de dinaintea Jocurilor Olimpice, când mai mulți sportivi din Rusia au fost găsiți dopați, un alt scandal stă să izbucnească la Cupa Mondială din Rusia. Nemții îi acuză pe jucătorii naționalei din Rusia că au inhalat o anumită substanță pentru a-și crește performanța.

Conform celor de la Bild, jucătorii ruși ar fi inhalat amoniac pentru a-și îmbunătăți performanțele în timpul meciurilor cu Spania și Croația de la Cupa Mondială. Teoria a fost lansată în acest weekend de ziarul din Munchen, Süddeutsche Zeitung, iar apoi a fost preluată de Bild.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Golovin și Kutepov, în meciul cu Croația, au fost surprinși în timp ce duc la nas presupusa substanță de inhalat.

S-au dopat rușii la Cupa Mondială? Presa germană aruncă bomba: ”Au inhalat această substanță pentru a-și crește performanța”S-au dopat rușii la Cupa Mondială? Presa germană aruncă bomba: ”Au inhalat această substanță pentru a-și crește performanța”

Fritz Sörgel, un expert în domeniul dopajului, a declarat ferm pentru Bild că: ”În opinia mea, acesta este un dopaj evident”.

Russia a dovedit o capacitate de efort incredibilă, atât contra Spaniei, cât și contra Croației, două echipe net superioare. Cu ibericii, rușii s-au impus la penalty-uri, iar cu croații au dus meci pânâ în loviturile de departajare, unde nu au mai avut forța să învingă.

O altă imagine din meciul Rusia - Spania a stârnit controverse în media. Atacantul rus Dzyuba a stârnit o controversă pe rețelele de socializare. O imagine cu acesta care are un semn pe mână, ce pare a fi o înțepătură de ac, chiar pe antebraț, în cea mai proeminentă venă a sa, a apărut pe internet.

S-au dopat rușii la Cupa Mondială? Presa germană aruncă bomba: ”Au inhalat această substanță pentru a-și crește performanța”

Mulți microbiști au făcut o trimitere către kilometrii alergați de ruși în majoritatea meciurilor. Sigur, această înțepătură poate fi și de la un control antidoping, însă asta nu i-a oprit pe microbiști să taxeze poza.

foto: www.bild.de

ULTIMA ORĂ! Ofertă de 3 milioane de Euro pentru cel mai bun oltean, Alexandru Mitriță! Decizia luată de ”U” Craiova... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Franța - Belgia, prima semifinală a Cupei Mondiale, un duel între colegii camp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x