Antena Căutare

Samantha Stosur a castigat US Open

Jucatoarea australiana de tenis Samantha Stosur, cap de serie numarul 9, a castigat in premiera un turneu de Grand Slam, impunand-se, duminica, in fata americancei Serena Williams, a 28-a favorita, in finala turneului US Open, informeaza AFP, citata de Mediafax. Stosur a castigat finala cu scorul de 6-2, 6-3.

Australianca in varsta de 27 de ani a fost finalista la Roland-Garros, anul trecut. Ea este prima jucatoare din Australia care se impune intr-un turneu de Grand Slam, dupa Evonne Goolagong (Wimbledon, 1980). Serena Williams era considerata favorita finalei, desi a fost doar cap de serie numarul 28. Williams a ajuns in finala fara sa piarda niciun set.

Meciul a fost marcat de un incident intre americanca si arbitrul Eva Asderaki. In primul game al setului al doilea, la o minge de break in favoarea lui Stosur, Williams a strigat: "Come on" chiar inainte ca australianca loveasca mingea. Arbitrul a aplicat regulamentul si i-a acordat punctul lui Stosur. La primul punct al game-ului urmator, castigat de Serena Williams, jucatoarea americana s-a intors catre arbitru si i-a spus: "Nu sunteti dumneavoastra cea care m-ati .... ultima data?". Williams a primit un avertisment pentru limbaj necorespunzator, dar americanca nu s-a linistit si a continuat sa i se adreseze arbitrului.

Tot duminica, perechea americana Liezel Huber/Lisa Raymond, cap de serie numarul 4, a castigat finala de dublu feminin de la US Open, scor 4-6, 7-6 (7/5), 7-6 (7/3) cu cuplul Vania King/Iaroslava Svedova (SUA/Kazahstan/), cap de serie numarul 3.

sursa: jurnalul national

foto: couriermail.com.au

Palermo - Inter Milano 4-3/ Ploaie de goluri pe "Renzo Barbera". Vezi rezultatele inregistrate in etapa 2!... Gigi Becali despre incidentul lui MM de la Medias: "Il felicit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x