Antena Căutare

Scandal cu miros de alcool la Steaua! Matei si Nikolici au reusit sa zdruncine linistea care se asternuse in Ghencea

Matei si Nikolici au petrecut toata noaptea intr-un club din Bucuresti iar la plecare au avut mari probleme din cauza starii in care se aflau. Becali e suparat rau pe stelisti, iar Reghecampf promite ca cei doi vor plati pentru ca au calcat stramb.

A fost noapte de petrecere pentru stelistii care nu au plecat la nationala. Nikolici, Matei, Tanase, Martinovici dar si Mihai Stoica au petrecut intr-un club pana la ora 5:00 dimineata, timp in care au consumat mai multe sticle de vodca. A fost mai greu la plecare, cand lui Gabi Matei si Nikolici li s-a facut rau si au oprit taxi-ul cu care se duceau acasa pentru a voma. Mai mult, un prieten al celor doi a facut pacatul capital: a urinat pe gardul unei biserici.

Cei doi stelisti problematici au 22 de ani si au fost deja amenintati de Becali sa o lase mai usor cu bautura dar au calcat din nou stramb. Laurentiu Reghecampf a promis ca petrecaretii vor fi pedepsiti cu o amenda, dar patronul clubului din Ghencea crede ca nici macar o sanctiune financiara nu ii poate trezi la realitate pe Matei si Nikolici.

"Le-am zis sa aiba grija, ca toti o sa fie cu ochii pe ei. I-am avertizat inca de acum trei luni, cand a fost povestea cu Tanase, Chipciu si Costea la Mamaia. Vom avea o discutie maine cu ei, o sa-i intreb si pe ei, sa vedem cum explica. Sambata dimineata am avut un antrenament foarte puternic si apoi le-am dat doua zile liber. Oricum, o sa plateasca o amenda deoarece au gresit prin ceea ce au facut. Niciodata nu voi fi de acord cu asa ceva!" (Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua).

Romania - Olanda va bate recordul de asistenta all-time pe Arena Nationala! S-au vandut deja 52. 348 de bilete! Disputa ... Romania-Olanda in direct la Antena1, maine de la ora 21:00! Urmareste liveVIDEO SI liveTEXT pe a1.ro! Consuelo sau Sylvi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x