Antena Căutare

SCM Râmnicu Vâlcea, în prima urnă valorică, CSM Bucureşti în a patra, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc joi, de la ora 19.00, la Viena. Deţinătoarea Ligii Campionilor este formaţia ungară Gyor ETO. În sezonul trecut, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four.

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, luni, componenţa urnelor valorice pentru tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor la feminin, programată în 27 iunie. Campioana SCM Râmnicu Vâlcea se va afla în prima urnă valorică, iar CSM Bucureşti, care a primit wild-card direct pentru faza grupelor, în a patra urnă.

Potrivit EHF, componenţa urnelor este următoarea: Metz, Gyor, SCM Râmnicu Vâlcea, Rostov-Don (urna 1); Team Esbjerg, Buducnost, Vipers, Krim (2); Podravka, SG BBM Bietigheim, MKS Lublin, IK Savehof (3) şi FTC Budapesta, CSM Bucureşti, Brest, plus echipa venită din calificări (4).

Turneul de calificare va avea loc între 6-8 septembrie, cu meciurile Rocasa Gran Canaria - DHK Banik Most şi Kastamonu - ZORK Jagodina.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc joi, de la ora 19.00, la Viena.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este formaţia ungară Gyor ETO. În sezonul trecut, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four.

La masculin, România va fi reprezentată de campioana Dinamo Bucureşti, în grupele C sau D, inferioare din punct de vedere valoric grupelor A şi B. Dinamo îşi va afla adversarele tot joi, la tragerea la sorţi de la Viena.

Sursa : news.ro

Noul lider WTA, Ashleigh Barty, s-a retras de la Eastbourne. Ea era pe partea de tablou a Simonei Halep... Hagi, mesaj pentru tinerii tricolori: În seara asta să luptaţi la fel, împreună, pentru calificarea în semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x