Antena Căutare

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial: "E greu. Mă logodesc cu tenisul"

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial, duminică, la Singapore: "E greu, parcă are 10 kilograme", a spus sportiva din România.

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial, duminică, la Singapore: "E greu, parcă are 10 kilograme", a spus sportiva din România.

Halep a primit şi un inel de la Tiffany oferit numărului 1 mondial. "Nu mă logodesc. De fapt, mă logodesc cu tenisul", a spus Halep.

Românca este a treisprezecea jucătoare care reuşeşte să ocupe locul 1 mondial la finalul sezonului, de la introducerea ierarhiei computerizate, în 1975.

Simona Halep este de trei săptămâni pe locul 1 WTA. Ea a urcat în premieră pe această poziţie la 9 octombrie, după finala jucată la China Open. Ea se va menţine pe locul I cel puţin încă 11 săptămâni.

Gala "Din Inimă pentru Viitor". Simona Halep și-a donat tricoul purtat în ziua în care a devenit numărul 1 mon... Revenire de marcă la FCSB! Gigi Becali a confirmat transferul unui fost golgheter al roș-albaștrilor: ”Vrea să să vină d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x