Antena Căutare

Simona Halep a reluat antrenamentele de tenis, deși este suspendată. Imaginile în care a fost surprinsă cu racheta în mână

Simona Halep, aflată în plin scandal de dopaj, a fost filmată în timpul unui antrenament de tenis, iar presa internațională a comentat pe baza imaginilor apărute în mediul online.

Colaj cu Simona Halep Galerie
Simona Halep a fost surprinsă în timpul antrenamentelor de tenis | gettyimages.com

Deși este suspendată din competițiile de tenis, Simona Halep a fost filmată la un antrenament la Complexul Stejarii, deținut de Ion Țiriac. Imaginile cu Simona Halep au fost publicate pe contul de Twitter Romanian Tennis. ”Simona Halep astăzi la Stejarii”, scrie în dreptul videoclipului în care Simona Halep apare ținând racheta în mână.

Imaginile cu Simona Halep la antrenment au atras atenția presei internaționale.

Citește și: Ce imagine a publicat Simona Halep în plin scandal de dopaj. Cum face sportiva față problemelor

Cum a fost surprinsă Simona Halep la antrenamentele de tenis, în plin scandal de dopaj

„Suspendată pentru dopaj, Halep se întoarce la luptă. În timp ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pe 28 octombrie, din cauza unui test antidoping pozitiv, și încă nu este clar care va fi rezultatul final al acestui caz, jucătoarea a reluat antrenamentele.

Românca nu a mai jucat de la înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas. Fostul număr 1 mondial probabil speră să-și câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând.", scriu jurnaliștii de la We Love Tennis.

Citește și: Vestea care o poate salva pe Simona Halep. Ce a spus un jurnalist german despre cazul campioanei: „Are șanse”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep, acuzată de dopaj

Simona Halep a fost testată pozitiv cu Roxadustat și acuzată de dopaj, dipă participarea sa la US Open, în vara anului 2022.

Citește și: Ilie Năstase acuză sancționarea Simonei Halep sub pretextul rasismului. Reacția fostului jucător de tenis la aflarea acestei vești

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, fiind complet opusă valorilor cu care am fost educată. Faptul că înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă face să mă simt confuză și trădată.

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am luat nicio substanță interzisă în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu este vorba despre bani sau despre titluri. Este în joc onoarea mea și e vorba despre povestea de dragoste pe care o am cu tenisul de 25 de ani încoace”, a fost mesajul Simonei Halep, publicat pe pagina de Instagram.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x