Antena Căutare

Veste proastă pentru Simona Halep! Emoții pentru finala de la Wimbledon

Veste proastă pentru Simona Halep! Deși ocupă locul 3 mondial, românca noastră are șanse mici să prindă finala de la Wimbledon. Ea este a șaptea favorită în acest turneu și este cotată cu a patra șansă la câștigarea trofeului, de către casele de pariuri, după Serena Williams, Maria Sharapova.

Deși ocupă locul 3 mondial, românca noastră are șanse mici să prindă finala de la Wimbledon. Ea este a șaptea favorită în acest turneu și este cotată cu a patra șansă la câștigarea trofeului, de către casele de pariuri, după Serena Williams, Maria Sharapova.

Dacă trece de cele două, atunci Simona poate ataca locul 2 mondial ocupat de chinezoaica Na Li. Românca o poate devansa dacă ajunge în finală, iar Na Li nu trece de sferturi.

Însă Simona Halep poate să-și piardă locul 3, în cazul unei eliminări premature şi dacă Maria Sharapova sau Petra Kvitova câştigă la WIMBLEDON 2014.

Un top pentru CAMPIONI! Cele mai tari reclame de la Cupa Mondială!... Visul i-a fost spulberat! Marele absent de la Mondial se consolează în sânul familiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x