Antena Căutare

Simona Halep, pentru a doua oară în finala Roland Garros! Tenismena a învins-o pe Pliskova în trei seturi

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în finala French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în finala French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2.

Halep va evolua din nou pentru trofeul Suzanne Lenglen, după ce a ratat câştigarea lui în 2014, când a pierdut în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Simona a învins-o pe cehoaică după un nou meci dramatic, de mare angajament, în care a reușit să depășească momentele negative din setul secund și să încheie în stil de mare campioană decisivul.

Simona a făcut uitată evoluția mai slabă din startul meciului de miercuri cu Svitolina și a pornit perfect în meciul cu Pliskova, reușind break-ul în game-ul trei al partidei.

Deși a mai avut șanse să câștige pe serviciul adversarei, Halep irosind alte trei mingi de break, cele două și-au păstrat serviciul până la finalul manșei, Halep închizând setul cu mult calm, la patru, după ce nu și-a pierdut serviciul nici măcar o dată.

Pliskova și-a ridicat considerabil nivelul jocului în setul secund. Loviturile cehoaicei au devenit mai puternice, mai plasate, și, pe deasupra, serviciul acesteia a fost la cote înalte.

Simona și-a pierdut serviciul în game-ul șase, a ratat cele trei șanse de a-și lua serviciul înapoi, iar Pliskova nu a mai ezitat până la final și a închis setul.

Jucătoarea noastră a început mult mai montată setul decisiv, servind bine și punând constant presiune pe serviciul cehaoicei.

Break-ul a venit în game-ul patru, când Simona a reușit câteva puncte de toată frumusețea. Apoi, și-a consolidat avantajul salvând două mingi de set ale Pliskovei.

Simona și-a pierdut în cele din urmă serviciul, însă l-a recuperat cu mult calm, și-a păstrat cumpătul, și a închis meciul.

FINAL » Simona Halep - Karolina Pliskova 6-4, 3-6, 6-3

SURSA: GSP.RO

Simona Halep, în semifinale la Roland Garros! Tenismena a revenit spectaculos după două seturi conduse de Svitolina... Simona Halep, primele declarații după calificarea în finala Roland Garros: "Este turneul meu favorit. Acum, trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x