Antena Căutare

Simona Halep s-a calificat, dar a fost nevoită să dea explicații!

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Lucie Safarova din Cehia, locul 44 WTA, calificându-se în turul al treilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Lucie Safarova din Cehia, locul 44 WTA, calificându-se în turul al treilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Românca a fost întrebată după victoria cu Lucie Safarova de la US Open despre ieşirile nervose, în care loveşte cu racheta de pământ, inexplicabile atunci când este la conducerea jocului. Ea a răspuns că acele ieşiri o ajută să revină în joc şi să câştige, dar a precizat că doreşte să le elimine printr-o evoluţie mai bună.

"Îmi pare rău (n.r. - ca a lovit terenul cu racheta de câteva ori), ştiu că nu e frumos şi că nu pot să îmi ascund emoţiile prea bine, dar lucrez din greu să le controlez mai bine. Totuşi, uneori mă ajută, ca astăzi, am lovit cu racheta şi apoi am câştigat ghemul, aşa că a fost bine pentru mine. Dar tot vreau să schimb asta. Nu ştiu cum încă, dar lucrez din greu şi sper că voi reuşi, dar nu vreau în totalitate. Vreau să îmi îmbunătăţesc evoluţia şi să fiu mai bună", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Românca a considerat drept o experienţă extraordinară faptul că a jucat pe arena centrală de la Flushing Meadows cu acoperişul închis. "A fost extraordinar să am o asemenea experienţă (n.r. - cu acoperişul tras). A fost frumos, am simţit foarte bine mingile, pentru că este 'indoor' şi mi-a plăcut, dar a fost puţin cam frig, am simţit aerul condiţionat. Însă mă bucur că am câştigat acest meci, a fost foarte greu pentru mine. Ştiam că joacă bine, este o jucătoare mare şi e întotdeana dificil să evoluezi împotriva ei, însă am avut câteva victorii înaintea acestui meci şi încrederea necesară că pot câştiga această întâlnire. Dar tot a fost greu", a precizat ea.

Invitată în emisiunea "Game, Set and Mats" de la Eurosport, Halep a fost întrebată din nou despre ieşirile nervoase: "S-ar putea să fie un lucru românesc (n.r. - după Ilie Năstase), mă ajută, nu prea accept greşelile, dacă adversara face o lovitură bună e ok, dar nu sunt ok cu mine. Sunt mai pozitivă. Gândesc mai pozitiv, sunt o fată normală, dar nu vreau să schimb prea mult din mine."

Diego Maradona şi-a recunoscut public pentru prima dată fiul în vârstă de 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x