Antena Căutare

BBC, după meciul Halep - Kontaveit: Jucătoarea estonă s-a aflat de partea greşită a ciocanului

Presa internaţională a lăudat evoluţia Simonei Halep din meciul cu Anett Kontaveit şi a remarcat parcursul bun al jucătoarei române la Australian Open, singura sportivă rămasă în competiţie care nu a pierdut vreun set.

"A patra favorită nu a pierdut niciun set la această ediţie a turneului şi nu a fost niciodată în pericol pe Rod Laver Arena, dominând-o total pe jucătoarea de 24 de ani după ce a obţinut primul break, în al treilea ghem al meciului. Kontaveit, aflată la primul sfert de finală din carieră, a învins-o pe a şasea favorită Belinda Bencic în 49 de minute, în al treilea tur, dar a fost de partea greşită a ciocanului în sferturi. Halep a mişcat-o pe Kontaveit pe tot terenul şi a fost nemiloasă în a şti când să crească ritmul şi să termine punctele, încheind o superbă victorie cu al cincilea ei as", a notat BBC.

"Mai în formă ca niciodată, Halep a trecut ca vântul în semifinalele Australian Open", a tritrat AP.

"Foarte robustă, Simona Halep îşi urmează drumul ei. Românca, singura jucătoare care nu a pierdut vreun set în turneu, a dominat-o cu autoritate, scor 6-1, 6-1, pe Anett Kontaveit, obţinând biletul pentru semifinale. Din aceeaşi categorie ca numărul 3 mondial, jucătoarea estonă nu a găsit soluţii pentru a schimba ceva. Ea şi-a pierdut braţul de fier la început şi şi-a lăsat adversara să-şi ia zborul. Foarte ascuţită fizic, numărul 3 mondial a avut un serviciu mai performant şi a putut să-şi exprime calităţile în condiţiile terenului foarte lent de la Australian Open", a notat lquipe.fr.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-1, în 53 de minute, pe Anett Kntaveit din Estonia, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele Australian Open.

Halep va evolua, joi, în semifinale cu învingătoarea din meciul Garbine Muguruza (Spania), locul 32 WTA - Anastasia Pavliucenkova (Rusia), locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30.

Sursa : news.ro

Simona Halep, după victoria "scurtă" cu Anett Kontaveit: Mă duc la cumpărături, nu mă uit la meciul Muguruza-P... Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep în semifinalele Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x