Antena Căutare

Ce i-a spus Serena Williams la fileu Simonei Halep, după finala de la Wimbledon

Simona Halep a scris istorie la Wimbledon, la sfârșitul săptămânii trecute, când a învins-o pe Serena Williams și a reușit să aducă marele trofeu în România. 

Ce i-a spus Serena Williams la fileu Simonei Halep, după finala de la Wimbledon
| Profimedia Images

Simona Halep a scris istorie la Wimbledon, la sfârșitul săptămânii trecute, când a învins-o pe Serena Williams și a reușit să aducă marele trofeu în România.

Imediat după încheierea meciului în care Simona Halep a fost declarată câștigătoare, Serena s-a apropiat de ea și i-a șoptit ceva, lucru care a stârnit, fără doar și poate, curiozitatea multora.

Simona Halep, apariție răvășitoare la Londra, la Gala Wimledon! Decolteul adânc purtat de sportivă a atras privirile celor din jur

Întrebată ce i-a spus Serena la fileu, imediat după încheierea meciului, Simona Halep a spus că a fost extrem de emoționată și nu-și mai amintește cu exactitate.

Patriarhul Daniel, reacție neașteptată despre Simona Halep! „Mărturisiți în public...”

"Mi-a spus ceva de genul, "Felicitări, meriţi pentru că ai jucat bine". Dar nu mai ştiu exact, eram foarte emoţionată", a dezvăluit Simona Halep.

Simona Halep a fost cea mai bine plătită jucătoare de tenis în 2018. Suma uriașă câștigată de sportivă

Serena a vorbit la superlativ despre sportiva de la noi, declarând că a jucat extraordinar: "Simona a jucat extraordinar. Nu e o surpriză, toată lumea vrea să joace extraordinar împotriva mea. Am încercat orice, dar azi nu mi-a ieşit nimic. Simona a returnat aproape tot ce era posibil. Am o strategie anume pentru adversarele care reuşesc asta, dar am adoptat-o prea târziu. Cred că de multe ori am exagerat, am încercat prea mult. Pur şi simplu, Simona a returnat incredibil de multe mingi!" a declarat Serena.

Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Sursa foto: Profimedia Images

Patriarhul României i-a acordat Simonei Halep Crucea Patriarhală... Navratilova: Simona ar trebui ca acum să aibă mai multă încredere în ea. Să aibă mentalitatea de la meciul cu Serena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x