Antena Căutare

Lovitura dată de familia Simonei Halep în plin scandal de dopaj. Achiziția importantă făcută de una dintre firmele lor

În ciuda scandalului generat de acuzațiile de dopaj, afacerile Simonei Halep și ale familiei sale continuă să prospere. Deși riscă o suspendare de 2-4 ani, jucătoarea de tenis nu este afectată în plan financiar.

colaj de imagini cu simona halep pe terenul de tenis Galerie
În ciuda scandalului generat de acuzațiile de dopaj, afacerile Simonei Halep și ale familiei sale continuă să prospere. Deși riscă o suspendare de 2-4 ani, jucătoarea de tenis nu este afectată în plan financiar. | Profimediaimages.ro

Recent, familia jucătoarei de tenis a intrat în posesia unui teren din orașul Murfatlar, în urma unei licitații. Este un semn că afacerile familiei Halep merg bine, în ciuda problemelor cu care se confruntă Simona Halep.

Cât a costat terenul cumpărat de familia Halep în orașul Murfatlar

Familia sportivei a făcut mai multe investiții, atât în orașul natal, cât și în alte zone din România. Terenul pe care l-au cumpărat de la Primăria Murtfatlar a costat 95.200 lei.

Achiziția a fost făcut prin firma Duo T-H Impex SRL, înființată de familia jucătoarei de tenis în anul 1993. Obiectul principal de activitate constă în fabricarea pâinii, prăjiturilor și produselor proaspete de patiserie.

Citește și: Ce a declarat tatăl Simonei Halep după ce a aflat că sportiva este acuzată oficial de dopaj. Reacția părintelui este radicală

Ce avere are Simona Halep

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce un test de dopaj a ieșit pozitiv. Ulterior, miercuri, 2 noiembrie 2022, ea a fost acuzată oficial de dopaj cu Roxadustat la US Open.

"Faza de investigaţie a luat sfârşit. De acum înainte, Simona Halep are la dispoziţie 20 de zile, fie să conteste actul de acuzare, fie să încheie, există şi această posibilitate, un acord de recunoaştere care i-ar reduce de la 4 ani, cât este sancţiunea standard, la 3 ani", a explicat Paul Ciucur, potrivit News.ro.

Vestea a picat ca un fulger pentru familia Simonei Halep, dar și pentru fanii săi, având în vedere că sportiva a muncit foarte mult pentru a ajunge la acest nivel. Jucătoarea de tenis s-a bucurat de sprijinul românilor, printre ei fiind și fostul soț, Toni Iuruc, care e convins că Simona Halep nu ar fi luat intenționat o substanță interzisă în domeniul său.

Citește și: Ce veste a primit Simona Halep după ce a fost testată pozitiv pentru dopaj. Descoperirea pe care a facut o unul dintre avocați

În prezent, românca își caută dreptatea și a contestat decizia. Ea riscă între 2 și 4 ani de suspendare, iar cariera ei ar putea fi foarte afectată.

La 31 de ani, Simona Halep a reușit să adune o avere fabuloasă din premiile câștigate pe terenul de tenis. Româncă chiar a depășit-o pe Maria Sharapova în clasamentul all time al premiilor obținute din sportul alb.

Performanțele fostului număr 1 mondial de-a lungul carierei s-au concretizat și în averea pe care aceasta a strâns-o.

Simona Halep a ajuns la un total de 38,97 de milioane de dolari, bani proveniți doar din câștigurile obținute din tenis. Acest lucru o clasează pe locul trei în topul celor mai bine plătite sportive din lumea tenisului, ea fiind depăşită doar de către surorile Williams.

Serena Williams (94.518.971 de dolari) şi Venus Williams (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x