Antena Căutare

Simoan Halep a câştigat primul set al finalei de la Wimbledon, scor 6-2, cu Serena Williams

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat cu 6-2, primul set al finalei de la Wimbledon, pe care o dispută împotriva americancei Serena Williams, locul 10 WTA.

Agresivitatea şi ungiurile deschise au fost de partea americancei, însă Halep s-a apărat exemplar şi a contraatacat devastator. Mişcarea şi precizia loviturilor au fost în dreptul Simonei Halep, care a ajuns incredibil la unele mingi ce păreau imposibil de returnat. Însă românca le-a ajuns şi le-a trimis înapoi imparabil. La acest joc foarte bun al Simonei Halep s-au adăugat şi obişnuitele greşeli neforţate pe care Serena Williams le face în partidele ei.

Astfel, a rezultat un aproape de necrezut 4-0 pentru jucătoarea română, în 13 minute, cu break-uri în primul şi al treilea ghem. Williams a făcut apoi un foarte bun ghem cu serviciul şi a apărut şi ea pe tabelă.

Halep a avut probleme pentru prima dată la serviciu în ghemul al şaselea, când a fost nevoită să salveze o minge de break. Dar ea a putut să treacă peste acest obstacol şi să ridice scorul la 5-1.

După un nou ghem la 0 reuşit de americancă, Halep a închsi setul, cu 6-2, după 26 de minute.

Sursa : news.ro

Eurosport: Halep stă între istorie şi Serena Williams... Simona Halep, campioană la Wimbledon, după 6-2, 6-2, în numai 55 de minute de joc cu Serena Williams....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x