Antena Căutare

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala perfectă în viziunea lui Patrick Mouratoglou! Antrenorul Serenei Williams știe cine va câștiga mâine

Simona Halep - Caroline Wozniacki, ultimul act de la Australian Open din acest sezon reprezintă finala perfectă și în viziunea lui Patrick Mouratoglou, antrenorul de care se leagă cele mai mari succese din cariera Serenei Williams.

Expertul Eurosport a analizat astăzi, din punct de vedere tehnic, finala dintre Simona Halep - și Caroline Wozniacki. Mouratoglou a pus accent pe ultimele meciuri jucate de cele două, iar în finallul analizei sale a dat verdictul: ”Acest tip de jucătoare va triumfa mâine”.

Mouratoglou și-a început analiza cu arma principală a Carolinei: serviciul, unul care a fost de-a dreptul impresionant în meciul cu Elise Mertens din semifinale.

”Vom asista la finala perfectă. Numerele 1 și 2 se duelează pentru primul lor turneu de Mare Șlem. Ambele au salvat mingi de meci, e o bătălie a nervilor. Wozniacki încearcă să-și valorifice serviciul, așa cum a făcut-o și în meciurile precedente. CAROLINE A AVUT UN PROCENTAJ DE 84% la primul serviciu! Asta ar trebui să o ajute să rămână în schimburile lungi de mingi. Va încerca să-i atace slăbiciunile româncei pe serviciul 2”

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala perfectă în viziunea lui Patrick Mouratoglou! Antrenorul Serenei Williams știe cine va câștiga mâine

Apoi, antrenorul Serenei a trecut la descrierea jocului Simonei. Mouratoglou consideră că Simona este jucătoarea mai ofensivă din acest meci, date fiind forehand-urile câștigătoare. Totodată, Mouratoglou a scos în evidență avansarea în teren a Simonei în ultimele trei meciuri: cu Davis, Pliskova și Kerber!

Simona e mai agresivă în schimb, mai ales pe forehand. A câștigat până acum un număr incredibil de 81 de lovituri direct câștigătoarea. În plus, de la acel tur 3 cu Davos, Simona a ținut linia de tușă minunat. A jucat din ce în ce mai aproape de linia de fund a terenului, urcând de la meciul cu Davis (130cm), până la cel cu Kerber (30 cm) față de linia de margine”.

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala perfectă în viziunea lui Patrick Mouratoglou! Antrenorul Serenei Williams știe cine va câștiga mâine

În finalul analizei, Mouratoglou a vorbit despre jocul celor două finaliste, concluzionând că jucătoarea mai ofensivă va avea câștig de cauză. Mouratoglou anticipează un meci disputat, dramatic, cu multe răsturnări de situație.

”Din apărare, Wozniacki adoră unghiurile, astfel că Halep va urmări să o fixeze în centru pentru a lovi decisiv cu lovitura ei favorită: lungul de linie. Acest meci poate fi un adevărat rollercoaster. Mă aștept la multă dramă, și întoarceri de situație, însă în final, JUCĂTOAREA MAI AGRESIVĂ TREBUIE SĂ CÂȘTIGE!”

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala Australian Open se va juca mâine, de la ora 10:30 (ora României) pe Arena ”Road Laver” de la Melbourne. Primele două jucătoare din clasamentul WTA se întâlnesc într-un meci uriaș pentru carierele lor, dat fiind faptul că acestea încă nu au câștigat un Grand Slam.

sursa foto: eurosport.co.uk

Simona Halep, ironizată de spanioli înainte de finala cu Wozniacki: ”Este normal ca liderul WTA să-și cumpere haine de p... Simona Halep, nerăbdătoare să joace în finala de la Australian Open: ”Abia aștept finala de mâine!”. Românca este lider ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x