Antena Căutare

Simona Halep, decizie de ultimă oră luată după eliminarea de la Miami Open: ”La revedere...” Când și unde va reveni liderul WTA pe teren

Simona Halep spune adio sezonului pe ciment din această primă jumătate a anului 2018. După eliminările de la simplu și dublu de la Miami Open, liderul WTA a decis să intre într-o vacanță prelungită de aproape o lună de zile.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, liderul mondial anunță că intră într-o bine meritată pauză. Astfel, conform mesajului Simonei, pentru ea urmează o pauză de aproape o lună. Halep va reveni pe teren cu ocazia meciului de Fed Cup dintre România şi Elveţia, care se va disputa pe 21-22 aprilie, la Cluj-Napoca.

”Mă despart de Miami cu această lovitură frumoasă, din drop. Ne vedem pe zgură. Următoarea oprire: Cluj. Fed Cup”, a scris sportiva de 26 de ani pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipa de Fed Cup a României va juca în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca barajul cu Elveția, pentru accederea în Grupa Mondială 1.

Găzduirea de Cluj-Napoca a acestui meci a avut la bază și dorința Simonei Halep de a reveni în orașul de pe Someș, acolo unde fetele noastre s-au simțit foarte bine la meciul cu Canada.

”Vreau să jucăm la Cluj, cred că o să fie cea mai potrivită locaţie. E o sală mare şi foarte mulţi spectatori pot să vină să ne susţină. Atmosfera a fost deosebită weekendul trecut şi cu siguranţă o să fie şi în aprilie la fel”, spunea Simona Halep acum o lună.

După Fed Cup, Simona Halep va mai evoluat pe zgură la Stuttgart (23-29 aprilie), Madrid (5-12 mai), Roma (14-20 mai), Roland Garros (27 mai – 10 iunie)

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x