Antena Căutare

Simona Halep, ironizată de spanioli înainte de finala cu Wozniacki: ”Este normal ca liderul WTA să-și cumpere haine de pe internet?”

Sâmbătă, de la ora 10:30, Simona Halep și Caroline Wozniacki se înfruntă pentru primul titlu de Grand Slam din carieră. Meciul din ultimul act de la Melbourne ne poate aduce un nou lider WTA, dacă daneza se impune, sau un lider ”evadat”, dacă Simona va câștiga trofeul

Rămași fără Garbine Muguruza, eliminată încă din turul secund, spaniolii uită să-i acorde atenție jocului fenomenal al Simonei Halep și se uită cu mai multă analiză la echipamentul în care joacă liderul WTA.

Halep şi-a încheiat la finalul anului 2017 contractul cu sponsorul tehnic Adidas şi nu mai a semnat un nou angajament cu altă firmă. Atât la Shenzhen, cât și la Australian Open, Halep a jucat cu un echipament fără sponsor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Jucătoarea din România, finalistă în acest an la Australian Open, poartă o rochie cumpărată de pe un site chinezesc, deoarece și-a încheiat contractul cu fostul sponsor. Chiar dacă nu a câștigat niciodată un Grand Slam și are 27 de ani, Simona Halep este în prezent cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Sau, cel puțin, asta spune clasamentul în momentul de față”, scriu jurnaliștii de la El Pais.

Simona Halep, ironizată de spanioli înainte de finala cu Wozniacki: ”Este normal ca liderul WTA să-și cumpere haine de pe internet?”

Simona Halep a declarat înainte de startul turneului că nu se grăbește să semneze cu un nou sponsor tehnic, fiind mai preocupată de forma sportivă.

”La Australian Open, voi purta tot echipamentul roșu, de la Shenzhen. Cum am ajuns să-l port? Am vorbit cu o croitoreasă. L-am comandat. Am trimis o fotografie. E un site în China, iar unul dintre managerii mei m-a ajutat cu asta, iar în 24 de ore am avut echipamentul și totul e perfect. Am fost norocoasă”, a spus Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă, ținută la Antipozi înaintea marelui turneu.

Cu toate acestea, jurnaliștii iberici o iau peste picior pe Halep și spun că nu e normal să nu aibă sponsor de echipament.

”Avem o finală între locul 1 și locul 2 WTA. Totul pare să fie în ordine, cu excepția rochiei pe care o poartă Halep. Este normal ca numărul 1 mondial din tenis sau orice alt sport să se îmbrace de pe internet pentru că nu poate încheia un contract de sponsorizare? Chiar trebuie să cumpere de pe internet?”, se întreabă mirați spaniolii.

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala Australian Open. Patru fotografii pe care finalistele de la Melbourne nu vor s... Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala perfectă în viziunea lui Patrick Mouratoglou! Antrenorul Serenei Williams știe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x