Căutare Live

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala Australian Open! Cine e favorita finalei în viziunea fostului mare tenismen Mats Wilander

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala de la Australian Open din 2018, a fost analizată de expertul celor de la Eurosport, fostul mare tenismen Mats Wilander. Acesta consideră că rivala Simonei, daneza Caroline Wozniacki, pornește cu prima șansă la câștigarea finalei cu Simona Halep, de la Australian Open.

Wilander își motivează opinia și spune ca Wozniacki favorită din cauza faptului că Simona Halep încă resimte dureri dupa accidentarea suferită la gleznă. Totodată, expertul Eurosport spune că Wozniacki serveste mai bine decât Simona în acest moment.

"Wozniacki e usor favorită, pentru că Simona Halep a avut probleme cu glezna. Servește și putin mai bine. Așa că pentru mine Wozniacki porneste favorita. Totodată, Caroline Wozniacki este mai proaspătă. Este într-o postură mai impozantă decât Simona Halep. Rămâne de văzut cât de mult o va dezechilibra jocul Simonei pe Caroline”, a spus Wilander.

Wilander laudă și munca lui Darren Cahill:
”Darren a lucrat mult în ultimul timp cu eleva lui la agresivitate, s-a văzut perfect la Australian Open, deoarece în finala de la Roland Garros, Simona a jucat foarte defensiv, iar lucrul a făcut ca ea să nu câştige marele trofeu. În această semifinală ambele jucătoare au dat tot ce au avut mai bun din ele, dar Halep a fost aproape tot meciul peste Kerber. A avut mult mai multe puncte câştigătoare ca adversara ei. Simona de acum nu este Simona Halep de anul trecut. Ea este mult mai agresivă", a spus suedezul.

Pe de altă parte, o altă legendă a tenisului, americanul John McEnroe, descrie meciul Halep Kerber ca fiind o nebunie și speră că Simona va câștiga trofeul: ”A fost o nebunie de meci! Un rollercoaster. Așa cum a spus și Simona la final. Puncte incredibile. Credeam că ambele se vor prăbuși! Lăsați-o pe Halep să câștige această finală! Merită! A fost de multe ori în această postură!”

Interesant este că azi dimineață, înainte de startul semifinalei Halep - Kerber, Mats Wilander o vedea pe nemțoaică favorită: ”Cred că Angelique Kerber va câștiga acest meci. Probabil va fi un meci cu decisiv, în care Kerber, jucătoarea mai ofensivă și mai mobilă, se va impune”

Organizatorii au anunțat ora finalei Simona Halep - Caroline Wozniacki. Toată România se uită la meciul istoric de la Me... Halep, conferință de presă de colecție după thriller-ul cu Kerber. Cum a salvat mingile de meci, ce spune de Wozniacki ș...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri