Antena Căutare

Simona Halep spulberă tot la Madrid! Liderul WTA nu a avut nicio problemă cu Kristyna Pliskova și s-a calificat în ”sferturi”

Simona Halep - Kristyna Pliskova, optimi WTA Madrid. Liderul WTA, Simona Halep, își continuă drumul către un nou trofeu la WTA Madrid cu meciul din optimile de finală. AstăzI, de la ora 13:00, Halep o va înfrunta pe cea mai slab cotată dintre surorile Pliskova, Krystyna

Simona Halep, liderul WTA, nu a avut nicio problemă în optimile de finală de la WTA Madrid. În o oră și 17 minute, liderul mondial a învins-o pe cehoaica Kristyna Pliskova, scor 6-1, 6-4 și s-a calificat fără set pierdut între cele mai bune 8 jucătoare de la turneul Premier Mandatory.

Simona Halep poate juca în ”sferturi” tot cu Pliskova, dar cu sora mai bună, Karolina. Aceasta joacă, tot azi, cu câștigătoarea de la US Open, Sloane Stephens.

Simona Halep - Kristyna Pliskova, optimi WTA Madrid. Liderul WTA, Simona Halep, își continuă drumul către un nou trofeu la WTA Madrid cu meciul din optimile de finală. Astăzi, de la ora 13:00, pe arena centrală Manolo Santana, Halep o va înfrunta pe cea mai slab cotată dintre surorile Pliskova, Krystyna (94 WTA), într-un meci în care e românca e mare favorită.

Simona Halep - Kristyna Pliskova, optimi WTA Madrid. Halep nu a avut niciun fel de emoție în primele două tururi de la Madrid. Simona s-a calificat în stil de mare campioană în optimile de finală, după ce le-a eliminat pe Ekaterina Makarova (6-1, 6-0) şi pe Elise Mertens (6-0, 6-3).

Articolul continuă după reclamă

Simona Halep - Kristyna Pliskova, optimi WTA Madrid. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori până acum în circuitul WTA. Simona Halep a învins-o clar în cele două partide pe Krystina Pliskova: 6-1, 6-2, în primul tur la Madrid, în 2017, şi 6-4, 6-4, în turul al doilea la Indian Wells, în 2018.

Simona Halep - Kristyna Pliskova, optimi WTA Madrid. Dacă va trece de Pliskova, Simona Halep poate juca în ”sferturi” tot cu Pliskova, dar cu sora mai bună, Karolina. Această joacă, tot azi, cu câștigătoarea de la US Open, Sloane Stephens.

Simona Halep își distruge adversarele la Madrid! După 13 victorii la rând în circuit, Elise Mertens s-a lovit azi de ”zi... Simona Halep - Karolina Pliskova, în sferturile de finală de la Madrid! Duelul dintre liderul WTA și locul 6 mondial înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x