Antena Căutare

Simona Halep, prima reacție după ce s-a calificat în finala Australian Open: ”O să lupt până la ultima fărâmă de energie pentru a duce la capăt turneul”

Simona Halep continuă să scrie istorie pentru tenisul din România! După ce a ajuns lider mondial la finalul sezonului trecut, Simona s-a calificat în această dimineață în finala turneului de Grand Slam de la Australian Open, după un meci fabulos contra nemțoaicei Angelique Kerber, câștigătoarea din 2016 de la Antipozi.

La capătul unui meci care a intrat în prelungiri, Halep a trecut în trei seturi, 6-3, 4-6, 9-7, de favorita ”specialiștilor”, Angelique Kerber. Imediat după partidă, Simona Halep a oferit prima reacție, iar aceasta este una pe măsura efortului din teren:

”A fost foarte greu. ÎNCĂ TREMUR! Sunt foarte emoționată. Am știut încă dinaintea meciului că va fi un duel foarte greu. Angelique s-a mișcat foarte bine. E foarte puternică. Lovește de peste tot. Sunt foarte fericită că am reușit să câștig. E al doilea meci maraton la acest turneu pentru mine. Mulțumesc publicului că m-a susținut!”

”Am avut două mingi, le-am ratat, apoi a avut și ea. Am avut încredere în mine, iar după accidentarea din turul I mi-am promis că o să lupt până la ultima fărâmă de energie pentru a duce la capăt turneu. Apoi voi avea o perioadă de repaus total”

”Azi a fost un meci cu multe întoarceri de situație, însă dacă nu renunți niciodată ai de câștigat în final”

”O respect pe Wozniacki. Va fi un meci foarte greu. O să dau tot ce am mai bun și vreau să cred că am șansa de a câștiga. Nu mă gândesc la titlu. Dacă va fi să vină e foarte bine!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FANTASTICA SIMONA HALEP E ÎN FINALĂ LA AUSTRALIAN OPEN! Meci ireal între româncă și Angelique Kerber... Organizatorii au anunțat ora finalei Simona Halep - Caroline Wozniacki. Toată România se uită la meciul istoric de la Me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x