Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Simona Halep a făcut un anunț crunt în privința accidentării sale: ”Există posibilitatea să ratez turneul de la Doha.”

Simona Halep, finalista din acest sezon de la Australian Open, a susținut o conferință de presă în care a ținut să precizeze aspecte importante legate de accidentarea sa. Prezentă la Cluj Napoca pentru a fi alături de Begu, Cîrstea, Olaru și Bogdan la meciul de Fed Cup cu Canada, Simona a dezvăluit cum evoluează glezna și care sunt șansele să joace la Doha.

Fostul lider WTA a afirmat că nu există nicio șansă să evolueze în meciurile care se vor disputa pe 10 şi 11 februarie, fiind nerefăcută după accidentarea de la Australian Open. Simona a fost supusă azi unui nou control medical, după care a susţinut o conferinţă de presă în care a oferit detalii de ultimă oră despre starea ei de sănătate.

Din păcate, prezența Simonei Halep la turneul extrem de important de la Doha, programat în perioada 12-17 februarie, este pusă sub semnul întrebării.

”Regret că nu pot să joc, am venit să simt atmosfera. Piciorul meu nu este vindecat, am făcut ieri un control, trebuie să stau cu un bandaj. Nu pot să spun în ce stare sunt în acest moment. Mi se pare corect ca jucătoarele mai în formă să joace.

Da, există şi posibilitatea să ratez turneul de la Doha. Acolo ar trebui să joc miercuri, dar rămâne de văzut cum va fi piciorul după ce îmi scot bandajul. Voi vedea, dar este posibil să nu pot juca. Chiar dacă eu nu joc, fanii trebuie să vină şi să susţină echipa României. O să fiu deschisă cu ei şi o să încerc să-i mulţumesc pe toţi. O să fie cu siguranţă o atmosferă de neuitat şi sper să ne bucurăm împreună pentru o victorie", a declarat Simona Halep.

În schimb, Halep este așteptată la turneul care îl urmează pe cel de la Doha. Azi, oficialii turneului din Emiratele Arabe Unite (Doha) au anunţat că Simona Halep va participa la competiţia desfăşurată între 19 şi 24 februarie

"Simona Halep, finalista de la Australian Open și campioana din 2015 de la Dubai, este gata să încânte pe toată lumea cu extraordinarele sale abilități de luptă, îndreptându-se către DDFT Tennis Championships", a scris contul oficial de Twitter al turneului Dubai Duty Free Championships.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep, înțelegere cu noul sponsor ? Finalista de la Australian Open a apărut public cu echipamentul unui mare bra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x