Antena Căutare

SOC! Razvan Lucescu a dorit sa plece de la Rapid

Dupa acuzele din partea celor de la Dinamo si Vointa Sibiu, Razvan Lucescu a acceptat sa vorbeasca despre problemele actuale din fotbalul romanesc, dar si despre evolutia Rapidului.

Astfel, Razvan a declarat ca nu il surprinde nici faptul ca Dinamo e pe primul loc, dar nici aparitia in presa a stenogramelor ce ii incrimineaza pe Borcea si Porumboiu.

Lucescu a recunoscut ca sunt tensiuni intre George Copos si Dinu Gheorghe si ca relatia nu se va ameliora in momentul in care vor aparea rezultatele.

Fostul selectioner a spus ca si el a avut o discutie mai aprinsa cu patronul dupa meciul cu Dinamo. George Copos declarase atunci ca ar trebui ca Razvan sa se tempereze, iar Lucescu nu a agreat exprimarea.

Foto: Intact Images

Iordanescu a fost in Ghencea si a inspectat gazonul; CSA nu renunta: 600.000 de euro si Steaua revine acasa... SOC! Razvan Lucescu a dorit sa plece de la Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x