Antena Căutare

Sorin Cartu este noul antrenor al Stelei! MM Stoica ramane in Ghencea!

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat in urma cu putin timp ca noul antrenor al ros-albastrilor este Sorin Cartu!



Desi la un moment dat aparusera zvonuri potrivit carora managerul general Mihai Stoica si-ar fi dat si el demisia, Becali a confirmat ca acesta va ramane in Ghencea!

Dupa ce declarase imediat dupa infrangerea suferita in fata Brasovului, scor 0-3, ca nu se gandeste la demisie, Marius Lacatus a demisionat in aceasta dimineata din functia de antrenor principal al echipei Steaua!

Anuntul a fost facut de catre finantatorul echipei, Gigi Becali, intr-o interventie telefonica la Sport.ro: "Lacatus a venit in fata echipei si a anuntat ca-si da demisia! A plecat!", a spus Becali, care a precizat ca antrenamentele vor fi conduse de Edi Iordanescu si Gabriel Caramarin. "Nu vom cauta un antrenor experimentat acum, ci pe cineva care sa conduca echipa pentru trei luni", a mai precizat finantatorul stelist.

Coincidenta sau nu, si Victor Piturca a plecat de la Steaua tot dupa un meci cu FC Brasov, cel disputat chiar in turul acestui campionat si incheiat la egalitate, 1-1.


Jurnalul.ro

Intact Images
E oficial! Anja Andersen a fost demisa de la Oltchim!... Olaroiu: "Nu vin la Steaua, in Ghencea nu antrenorul e problema"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x