Antena Căutare

Spaniolii au anunțat viitoarea echipă a lui Andres Iniesta. Contract fabulos pentru legenda Barcelonei: va câștiga mai mult decât Cristiano Ronaldo

Andres Iniesta și-a anunțat oficial plecarea de la Barcelona, iar din sezonul viitor, imediat după Cupa Mondială din Rusia, va începe o nouă aventură. Cel mai probabil, legenda catalană va semna cu chinezii de la Chongqing Dangdai Lifan. Presa iberică anunță detaliile amețitoare ale contractului.

Andres Iniesta și-a anunțat oficial plecarea de la Barcelona, iar din sezonul viitor, imediat după Cupa Mondială din Rusia, va începe o nouă aventură. Cel mai probabil, legenda catalană va semna cu chinezii de la Chongqing Dangdai Lifan. Presa iberică anunță detaliile amețitoare ale contractului.

Conform postului Radio MARCA, Iniesta s-a înțeles cu chinezii de la Chongqing Lifan Dangdai. Aceștia ar fi acceptat condițiile jucătorului, iar acesta este așteptat să semneze contractul. Sursa citată mai anunță că Iniesta va semna pe trei sezoane, cu un salariu de 27 de milioane de euro pe an. În total, mijlocaşul va câştiga nu mai puţin de 81 de milioane de euro!

Venitul fabulos al lui Iniesta de la Chongqing Dangdai Lifan îl plasează pe mijlocaș în top 3 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Iniesta este sub Messi și Neymar, însă peste Cristiano Ronaldo.

Iată cum se prezintă topul celor mai mari salarii din fotbal:

1. Lionel Messi (Barcelona) 46 milioane de euro pe an
2. Neymar (PSG) - 36 milioane de euro pe an
3. Andres Iniesta (Chongqing Dangdai Lifan) - 27 de milioane de euro pe an
4. Oscar (Shanghai SIPG) - 24 milioane de euro pe an
5. Ezequiel Lavezzi (Hebei China Fortune) - 22 milioane de euro pe an
6. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 21 milioane de euro pe an
7. Hulk (Shanghai SIPG) - 20 milioane de euro pe an
8. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) 18 milioane de euro pe an
9. Paul Pogba (Manchester United) 17,5 milioane de euro pe an
10. Graziano Pelle (Shandong Luneng) 17 milioane de euro pe an

Andres Iniesta a evoluat la prima echipă a Barcelonei în perioada 2002-2018. A adunat 669 de meciuri, 30 de trofee și a marcat 57 de goluri!

Ajuns la 33 de ani, Iniesta va participa cu Spania la la Campionatul Mondial din Rusia, după care își va începe aventura la noua echipă.

Biletul Zilei 03.05.2018. Cele mai sigure meciuri de joi ne aduc profitul... Biletul Zilei 03.05.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol de joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x