Antena Căutare

Steaua nu-l uita pe Costica Stefanescu! Moment de reculegere inaintea meciului cu Legia

Disparitia lui Costica Stefanescu nu-i lasa indiferenti pe stelisti! Managerul Mihai Stoica a anuntat ca se va tine un moment de reculegere inaintea jocului cu Legia, iar ros-albastrii vor purta, in semn de respect, banderole negre

A debutat pe prima scena a fotbalului romanesc in tricoul Stelei, iar acest lucru nu putea sa le fie indiferent ros-albastrilor! In memoria lui Costica Stefanescu, se va tine un moment de reculegere inainte de startul jocului de Liga Campionilor cu Legia Varsovia, iar fotbalistii antrenati de Laurentiu Reghecampf vor evolua cu banderole negre pe brat.

"Desi exista o mare strictete legata de countdown, UEFA a aprobat solicitarea noastra de a tine un moment de reculegere in memoria fostului jucator al Stelei si capitan al echipei nationale. Totodata, in semn de respect, jucatorii nostri vor evolua cu banderole negre in aceasta partida. Am avut privilegiul sa-l cunosc bine pe acest fost mare fotbalist, pe acest om de o rara noblete sufleteasca. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, capitane. Sincere condoleante familiei indoliate si tuturor suporterilor Universitatii Craiova", a fost mesajul transmis de managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

Costica Stefanescu s-a sinucis, marti dupa-amiaza, in Spitalul Militar din Capitala. Fostul mare fotbalist avea 62 de ani si suferea de cancer pulmonar.

Dan Negru deplange moartea lui Costica Stefanescu: "Inlocuirea sa din teren este definitiva si zdrobitoare"

VIDEO! Costica Stefanescu ne-a parasit. In urma lui au ramas momente memorabile... VIDEO: Primele faze din FIFA 2014! Cand se va lansa jocul in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x