Antena Căutare

Steaua sau FCSB ? Decizia CNA care schimbă lucrurile! Cum va fi numită trupa lui Gigi Becali în continuare!

Inevitabilul s-a produs, iar Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a pus piciorul în prag în războiul Steaua vs. FCSB. După mai multe plângeri legate de utilizarea abuzivă a termenului ”Steaua” atunci când vine vorba de echipa lui Gigi Becali, CNA a hotărât marţi că este momentul să atenţioneze televiziunile româneşti printr-o scrisoare, în ceea ce priveşte divergenţele legate de denumirile echipelor Steaua şi FCSB.

CNA a primit mai multe reclamaţii în ultimul timp, în care era scos în evidență faptul că unele televiziuni continuă să numească formaţia din primul eşalon Steaua.

“În urma nenumăratelor plângeri de ordinul sutelor pe care le-am primit, Consiliul a analizat această situaţie şi a ajuns la concluzia să trimită o scrisoare de atenţionare către radiodifuzori tocmai pentru a ieşi din această confuzie FCSB-Steaua, să folosească în spiritul informării corecte denumirea stabilită de instanţă pentru FCSB şi în acest fel publicul să nu mai fie confuzat în privinţa denumirii celor două cluburi (…) atenţionăm posturile ca, mai ales în privinţa titrării pe ecran, dar şi a comentatorilor din studio, să acorde atenţie acestei probleme.” , anunță CNA

Clubul Sportiv al Armatei și-a reactivat secția de fotbal la sfârșitul anului 2016, iar fostul internațional Marius Lăcătuș a fost numit director tehnic.

Apariția echipei militare vine ca urmare a litigiului dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și gruparea din Liga I, FC Steaua București, în urma căruia clubul finanțat de Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire a mărcii "Steaua București" și a fost obligat să își schimbe denumirea în FCSB.

Transferul iernii la FCSB! Revenire spectaculoasă în echipa roș-albastră. Un om de națională vine sub comanda lui Dică... FOTO: Simona Halep a fost ”costumată” de Halloween și arată înspăimântător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x