Antena Căutare

Steaua - U Cluj 2-1/ Ros-albastrii au trecut pe locul 2

Steaua Bucuresti a invins pe Universitatea Cluj, scor 2-1, intr-un meci considerat derby-ul etapei a III-a din Liga 1, disputat la Ploiesti. Mihai Costea (15') si Raul Rusescu (74') au marcat pentru ros-albastrii, in timp ce Pele a redus din diferenta, in minutul 76.

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 15:


2-0, min. 74: Raul Rusescu marcheaza cu un sut superb de la aproximativ 25 de metri dupa o recuperare a lui Nikolic

2-1, min. 76: Pele reduce din diferenta cu o lovitura de cap din apropiere dupa o eroare de marcaj in defensiva stelista



Steaua a trecut cu bine ultimul test inainte de debutul in Europa League contra formatiei TSKA Sofia, invingand pe teren propriu revelatia actualului sezon, Universitatea Cluj. Meciul disputant pe stadionul din Ploiesti a inceput sub nota de dominare a oaspetilor, care au ratat trei mari ocazii in startul partidei, prin nigerianul Tony.

Si cum in fotbal ratarile se razbuna, gazdele au marcat primul gol al intalnirii, prin Mihai Costea, care a inscris cu un sut din interiorul careului, dupa ce-a primit o pasa de la Tanase.

Pana la pauza, trupa lui Ionut Badea a incercat sa egaleze situatia pe tabela de marcaj, insa n-a reusit sa-si creeze ocazii mari, astfel ca scorul la pauza a ramas neschimbat.

Repriza secunda a devenit mai interesanta abia in ultimele 15 minute, atunci cand s-au marcat si celelalte doua goluri.

Abia intrat pe teren, muntenegreanul Nikolici a recuperat un balon in jumatatea oaspetilor, in urma caruia Rusescu a prins un sut de la 25 de metri, fara nicio sansa pentru portarul Popa.

Avantajul de doua goluri al "ros-albastrilor" a durat insa doar doua minute, pentru ca Pele a inscris cu capul din 6 metri, dupa o centrare ca la carte a lui Bostina.

In urma acestui succes, ros-albastrii au urcat pe locul doi in clasament, la doua puncte distanta de liderul Dinamo si se pregatesc pentru debutul in Europa League.

Au evoluat echipele:

Steaua:

Universitatea Cluj:



VIDEO! Valencia - AS Roma 3-0/ Lobont a facut minuni in poarta italienilor... Premier League: Stoke - Chelsea 0-0/ Tamas, invins de Manchester United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x