Antena Căutare

Stoichita confirma implicarea lui Becali in alcatuirea echipei: "El nu trimite biletele, face sugestii verbale"

Fostul tehnician al Stelei a comentat ultimele scandaluri aparute in curtea Stelei, criticandu-l pe patronul Gigi Becali pentru ca vorbeste de alti antrenori cand el are deja un tehnician la echipa.

Stoichita a confirmat ca Becali are obisnuinta sa alcatuiasca echipa, dar nu asa cum s-a scris in presa, prin biletele trimise bancii tehnice.

"Gigi ar trebui sa se opreasca sa mai discute despre alti antrenori, trebuie sa-i dea o sansa si lui Ilie Stan. A facut insa si antrenorul greseala sa spuna ca nu e el de vina pentru infrangerea cu Ceahlaul. A fost lipsit de diplomatie, ar trebui sa-si apere jucatorii. Povestea cu biletelele trimise pe banca nu mi se pare reala. Gigi nu trimite biletele, face sugestii verbale", a spus Stoichita la o televiziune de sport.

Fostul tehnician al Stelei a comentat si prestatia campioanei Otelul in Liga Campionilor, declarand ca numai rusinoasa nu poate fi numita.

"In Romania n-avem bani sa investim in jucatori care au valoare de Champions League. Noi preferam sa crestem jucatorii. Nu poti sa spui despre Otelul ca a avut o evolutie rusinoasa, astea sunt posibilitatile fotbalului de la noi. E meritul lor ca au ajuns pana acolo si, cu putin noroc si putina atentie ar fi putut scoate puncte", a mai spus Stoichita.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Telenovela Tevez e aproape de final: argentinianul s-a inteles cu AC Milan... Sansele de supravietuire ale Timisoarei se leaga de factorii locali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x